Si Pengembala Kambing :)

Pages

02 June 2012

Terima Kasih Sahabat =)

Assalamualaikum WBT

Hari tu tiba-tiba dapat mesej dari Aida, katanya dia on the way nak ke Putrajaya. Aku minta dia datang jenguk aku kat UPM ni. Maklum la. Sejak masuk UPM ni tak ada sape sudi nak datang melawat. Isk.. Isk.. Lpeas tu dapat satu lagi mesej, katanya dia tidur kat bilik Huz. Weee~ Ingat nak pergi lepak kat bilik Huz kat Kolej 13 tu, tapi ada meeting untuk Malam Apresiasi Gemilang (MAG) pulak. Then, Aida ajak aku keluar dengan Huz dan Ella. Aku pun ok je. 

















































Aku rasa happy sangat sebab rasa macam balik zaman sekolah dulu. Even dah macam-macam orang aku jumpa. Tapi tak de yang perangai gila-gila macam dia orang. Okay, Kak Biah mungkin.. :p haha.. Tapi tu la yang sebenarnya yang menambahkan warna dalam hidup aku. Thanks kawan-kawan
=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...