Si Pengembala Kambing :)

Pages

13 April 2012

Orang Miskin Dah Kaya

Assalamualaikum WBT

Ingat tak post aku yang lepas-lepas pasal FESTIK? Kalau tak ingat, klik sini. Dalam post tu, ada video Tajul berlakon jadi pendatang asing kan? Nak cari rezeki kat Malaysia. Sekarang, tengok video kesinambungannya.

video


Haha. Sebenarnya video ni diambil masa post mortem teater. Sate tu Kak Aza yang belanja sempena tamatnya FESTIK. Weee~ Terima kasih Kak Aza. Selain tu, ada something yang mengejutkan aku.

Aku langsung tak teringat yang Kak Aza cakap dia nak bagi reward pada orang-orang yang terpilih atas beberapa aspek yang dinilai sepanjang FESTIK. Mula-mula untuk kategori Pasukan Terbaik, Muezz dan Fakhri menang. 

Lepas tu, aku tengah bertekak dengan Muezz pasal hadiah yang Muezz dapat tu, tiba-tiba aku dengar dia orang panggil nama aku. Lepas tu duk sebut-sebut Badang. Aku pun dengan blurnye cakap la "Ape? Haffiz menang ke hadiah ni? Nak suruh aku wakilkan ke?"

Then Kak Aza cakap hadiah tu untuk aku. Wuuu~ Speechless aku masa tu. Tak tahu nak cakap apa pun. Tapi, macam yang aku cakap masa tu la, tiap-tiap orang yang terlibat dengan FESTIK ni bagi 100% komitmen dari mula sampai la habis FESTIK ni. 

Nak tahu apa hadiahnya?

Ni la hadiahnya..


Jom tengok gambar masa post mortem pulak












2 comments:

::dAuZsHaNLeY:: said...

tajul giler. sewel.hahaa.

Noor Amirah Mohd Nor said...

@dauz haha.. dia mmg mcm tu la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...