Si Pengembala Kambing :)

Pages

14 February 2012

Jadual Kuliah Sem 2 Budak Ternak


Kuliah untuk semester kedua sesi 2011/2012 akan bermula dalam masa kurang dari seminggu. Dan ni merupakan kuliah semester kedua bagi aku. Harapnya boleh la improve mana yang tak okay sem 1 dulu. Nak buat assigment pun rasanya tak ada la blur macam dulu kot. *harap-harap.

Jadi, secara rasmi, ni lah jadual sem 2 aku berada di UPM ni.

Abaikan General Writing Skill sebab kelas dah penuh
Ni jadual masa sem 1
Jadual Sem 2 ni nampak lagi padat sebabnya dah jadi 21 jam kredit berbanding masa sem 1 cuma 19 jam kredit. Alhamdulillah dapat ambil Bakti Siswa. Kiranya masuk tahun kedua nanti dah tak payah fikir-fikir pasal kokurikulum lagi la. Hujung minggu mungkin boleh pergi reban ayam ke. Haha.

Apa-apa pun, doakan yang terbaik untuk aku dan kawan-kawan aku

- A thousand miles starts with one step -

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...